Sıcak Tahin

Search Suggest

Kaymaklı Poğaça

Kaymaklı Poğaça
Kaymaklı Poğaça
Malzemeler:
  • 125 gr oda sıcaklığında margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 çorba kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket yaş maya
  • 1 çay bardağı ılık su
  • 1 yumurta (sarısı üzeri için)
  • 250 gr süt kaymağı
  • Aldığı kadar un





Hazırlanışı: 

  • Malzemelerden hamur yapılır.
  • Bezelere ayrılır.
  • Avuç içi kadar açılır.
  • Kaşar peynir rendesi konur yuvarlanır.
  • Üzerine yumurta sarısı sürülür.
Püf Noktası: Kaymak hamurun içine konulur.

Tarifin Özellikleri:
  1. Mayalı bir hamurdur.
  2. Karbonhidrat ve yağ bakımından zengindir.
  3. Kullanılan malzemeler yoğurma kabu fırın tepsisi fırın.
  4. Maliyeti 7 tl.
  5. 10 kişikiktir.

Yorum Gönder

Canlı Destek

WhatsApp hattımıza 7/24 mesaj yazabilirsiniz.

Güvenli Alışveriş

Sitemizden alışverişleriniz Kredi Kartınızla güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

24/7 Destek

Müşteri hizmetlerimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz.