Sıcak Tahin

Search Suggest

Kremalı Bal Kabağı Topları

Kremalı Bal Kabağı Topları





Kremalı Bal Kabağı Topları



Malzemeler;

İki dilim soyulmuş bal kabağı

1 paket petibör bisküvi

Hindistan cevizi



Dolgu kreması - Puding - Muhallebi



Yapılışı;

Bal kabaklarını şeker ilavesiyle yumuşayana kadar pişirin. Fazla su salarsa suyunu süzün. Püre yaparak bisküvileri içine kırın. Yoğurarak bütün malzemeyi birbirine yedirin. İsterseniz fındık, ceviz, tarçın da ekleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Canlı Destek

WhatsApp hattımıza 7/24 mesaj yazabilirsiniz.

Güvenli Alışveriş

Sitemizden alışverişleriniz Kredi Kartınızla güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

24/7 Destek

Müşteri hizmetlerimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz.